Νέο άλμπουμ για την Αρίθα Φράνκλιν -Με Στίβι Γουόντερ, Ελτον Τζον, Λάιονελ Ρίτσι [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο άλμπουμ για την Αρίθα Φράνκλιν -Με Στίβι Γουόντερ, Ελτον Τζον, Λάιονελ Ρίτσι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά την πρόσφατη ανακοίνωσή της ότι σκοπεύει να σταματήσει τις περιοδείες, η Αρίθα Φράνκλιν παραμένει απασχολημένη, καθώς βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί νέο άλμπουμ.

Το νέο cd θα κυκλοφορήσει αργότερα εντός του τρέχοντος έτους και θα περιλαμβάνει συνεργασίες με πρωτοκλασάτους καλλιτέχνες.

Νέο άλμπουμ για την Αρίθα Φράνκλιν -Με Στίβι Γουόντερ, Ελτον Τζον, Λάιονελ Ρίτσι [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Ειδικότερα στο επερχόμενο άλμπουμ, το οποίο ακόμη δεν έχει τίτλο, φιλοξενούνται οι Στίβι Γουόντερ, Έλτον Τζον, Λάιονελ Ρίτσι και ο βιολονίστας, Ιτζάκ Πέρλμαν.

«Ο Λάιονελ δουλεύει για κομμάτι του που θα συμπεριληφθεί στο άλμπουμ, ο Στίβι επίσης ετοιμάζει το δικό του κομμάτι.

Νέο άλμπουμ για την Αρίθα Φράνκλιν -Με Στίβι Γουόντερ, Ελτον Τζον, Λάιονελ Ρίτσι [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Είναι και τα δύο πρωτότυπα», ανέφερε η βασίλισσα της σόουλ στο Billboard, σημειώνοντας ότι η ίδια και ο Σερ Έλτον Τζον θα ερμηνεύσουν σε ντουέτο το κλασικό τραγούδι του Άγγλου τραγουδιστή, τραγουδοποιού «Your Song».

Άλλωστε αυτή δεν είναι πρώτη φορά που συνεργάζονται

«Νομίζω ότι θα υπάρχουν 10 τραγούδια, ίσως και 11» ανέφερε η Αρίθα Φράνκλιν για τη νέα της δουλειά.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εξηγώντας τους λόγους της απόφασής της να μην κάνει πλέον περιοδείες τόνισε ότι μετά από 54 χρόνια σε ταξίδια και αεροπορικές πτήσεις αισθάνεται κουρασμένη.
«Ακόμη και η περιοδεία με λεωφορείο σε εξαντλεί», είπε.

«Δεν είμαι χαρούμενη. Θα το θέσω έτσι. Δεν είμαι απόλυτα ευτυχής, που δεν θα κάνω κάτι που έκανα εδώ και 54 χρόνια και που αγαπώ πραγματικά. Αλλά για όλα υπάρχει εγγύηση. Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Απλά δεν θα ταξιδεύω με τον τρόπο που συνήθιζα ή δεν θα δίνω τόσες πολλές συναυλίες. Μπορεί να έδινα πέντε ή έξι. Τώρα μπορεί να δίνω μία ή δύο. Αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που θέλω να κάνω» σημείωσε.

Νέο άλμπουμ για την Αρίθα Φράνκλιν -Με Στίβι Γουόντερ, Ελτον Τζον, Λάιονελ Ρίτσι [βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Ανάμεσα στα σχέδιά της είναι και η δραστηριοποίηση στον τομέα των τροφίμων και μία συνεργασία με την Krispy Kreme. «Θα κάνουμε δοκιμές το καλοκαίρι, θα πειραματιστούμε με συνταγές και θα τις τελειοποιήσουμε» ανέφερε.

Απλά υπέροχη!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρίθα Φράνκλιν άλμπουμ Ελτον Τζον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ