ΗΠΑ: Σκότωσε άνδρα που προσπαθούσε να πνίξει τα τριών μηνών δίδυμα παιδιά του στην μπανιέρα [εικόνα] - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Σκότωσε άνδρα που προσπαθούσε να πνίξει τα τριών μηνών δίδυμα παιδιά του στην μπανιέρα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας γείτονας εισέβαλλε στο σπίτι του Leland Foster και τον πυροβόλησε πισώπλατα την ώρα που ο τελευταίος προσπαθούσε να πνίξει τα δύο μωρά του στην μπανιέρα.

Ο γείτονας στην αναφορά που έδωσε στην αστυνομία δήλωσε πως ένα παιδί ήρθε τρέχοντας πάνω του ζητώντας βοήθεια. Ένα 12χρονο κορίτσι κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι και ειδοποίησε τον γείτονα για την φριχτή σκηνή που διαδραματιζόταν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Οκλαχόμα και ο γείτονας ενημέρωσε την αστυνομία πως όταν έφτασε στο σπίτι του 27χρονού Foster, τον είδε να κρατάει τα δύο δίδυμα κάτω από το νερό ενώ παράλληλα απειλούσε την μητέρα τους με μαχαίρι.

ΗΠΑ: Σκότωσε άνδρα που προσπαθούσε να πνίξει τα τριών μηνών δίδυμα παιδιά του στην μπανιέρα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο γείτονας, ονόματι Cash Freeman, πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη τον δράστη και τον σκότωσε. Τα δύο βρέφη πήγαν στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο της ζωής τους.

Ο Freeman δήλωσε πως το μόνο προσπαθούσε να κάνει είναι να σώσει την ζωή των μωρών, που μάλιστα ήξερε προσωπικά, αλλά παράλληλα δηλώνει ανήσυχος για την ποινή που θα του επιβληθεί.

Μια γειτόνισσα που άκουσε το περιστατικό να εκτυλλίσεται, υποστήριξε τον Freeman λέγοντας πως «έκανε το σωστό καθώς κανείς δεν ήξερε τι θα γινόταν αν δεν επενέβαινε. Το πιθανότερο είναι τα μωρά να ήταν νεκρά».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ