Σοκαριστικές κατηγορίες γυναίκας κατά Μπιλ Κόσμπι: Μου έδωσε χάπι και μετά με βίασε

Η πρώην βοηθός του Μπιλ Κόσμπι, Κέλι Τζόνσον, ήταν η πρώτη μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη του άνδρα και αποκάλυψε πως το 1996 ο ηθοποιός την είχε βιάσει σε ένα ξενοδοχείο του Μπελ Ερ.

Ο Μπιλ Κόσμπι δικάζεται για την υπόθεση κακοποίησης της Άντρεα Κόνσταντ που έλαβε χώρα το 2004, και χθες η Κέλι Τζόνσον ήταν η πρώτη μάρτυρας που κατέθεσε εναντίον του.

Η ίδια αποκάλυψε πως τότε εργαζόταν ως βοηθός του ατζέντη του ηθοποιού και ο Κόσμπι την είχε πλησιάσει με ύποπτους σκοπούς δύο φορές.

Την πρώτη την προσκάλεσε για δείπνο σε ένα μπανγκαλόου για να κάνουν μαθήματα υποκριτικής, όπου αυτός επέμενε να κάνουν μια σκηνή στην οποία στο τέλος φιλιόντουσαν. Η ίδια δήλωσε πως δεν ήθελε ποτέ να ακολουθήσει καριέρα υποκριτικής.

Την δεύτερη φορά της είχε ζητήσει να του φέρει φαγητό στο μέρος που διέμενε και να συζητήσουν για το μέλλον της. Όταν αυτή κατέφθασε στην οικεία του, αντίκρισε τον ηθοποιό να φοράει μόνο την ρόμπα του.

Η γυναίκα άρχισε να αισθάνεται άβολα και ο Κόσμπι της έδωσε ένα μεγάλο άσπρο χάπι λέγοντας της «πως πρέπει να χαλαρώσει» και πως πρέπει «να με εμπιστευτείς, δεν θα έκανα ποτέ κάτι για να σε βλάψω».

Η Κέλι Τζόνσον ανέφερε πως έκανε πολλές προσπάθειες προκειμένου να μην καταπιεί το χάπι αλλά ο Κόσμπι το είχε υποπτευθεί και την ανάγκασε να σηκώσει την γλώσσα της ώστε να διαπιστώσει πως το είχε κάνει.

Αφού αναγκάστηκε να το καταπιεί, άρχισε να αισθάνεται ζάλη και μια περίεργη αίσθηση πως βρισκόταν «κάτω από το νερό».

Το επόμενο πράγμα που η γυναίκα θυμόταν ήταν να βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι ημιγυμνή και τον Κόσμπι να κάνει διάφορες περίεργες ενέργειες. Μια από αυτές ήταν να πάρει μια λοσιόν, να την πασαλείψει στο χέρι της και μετά να την αναγκάσει να του πιάσει το πεός.

«Τον θυμάμαι να στέκεται στο πλάι του κρεβατιού με τις παντόφλες του στο πάτωμα, ενώ εγώ ήθελα απλώς να τραβήξω το φουστάνι μου. Ένιωθα φόβο και αδυναμία», είπε η γυναίκα.

Και έπειτα πρόσθεσε πως «ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη διότι κρατούσα ένα μυστικό που αφορούσε έναν από τους μεγαλύτερους celebrities της εποχής» και γι’αυτό δεν θέλησε να μαρτυρήσει την ιστορία της μέχρι το 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ