Τσακωτός έγινε ιερέας που είχε πάει στα κρυφά κρουαζιέρα με το Costa Concordia - iefimerida.gr

Τσακωτός έγινε ιερέας που είχε πάει στα κρυφά κρουαζιέρα με το Costa Concordia

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιταλός ιερέας Μάσιμο Ντόνγκι έχει να δώσει πολλές εξηγήσεις στους πιστούς της ενορίας του, οι οποίοι ενώ νόμιζαν πως ο ιερέας τους απουσίαζε γιατί βρίσκονταν κάπου απομονωμένος και προσεύχονταν, εμβρόντητοι ανακάλυψαν πως ο παππάς ήταν μεταξύ των επιζώντων του Costa Concordia.

O ιερέας είχε πει ψέματα στους πιστούς του, πως θα έλειπε για μια εβδομάδα για να κάνει ένα πνευματικό ταξίδι, να απομονωθεί και να αφοσιωθεί στην προσευχή. Αντ' αυτού είχε κλείσει εισιτήρια στο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia για να κάνει τον γύρο της Μεσογείου. Και κανείς δεν θα είχε πάρει χαμπάρι το ψέμα του, αν ο ανιψιός του, που ήταν επίσης επιβάτης στην κρουαζιέρα, δεν ανέβαζε φωτογραφίες δικές του και του θείου στο Facebook για να ηρεμήσει φίλους και συγγενείς που ανησυχούσαν μετά το ναυάγιο.
Η είδηση για το «ψέμα του ιερέα» έγινε πρωτοσέλιδη στον ιταλικό Τύπο. Ο ίδιος ο ιερέας απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του περιοδικού Panorama, είπε «Τι θέλετε να πω; Θα προσπαθήσω να εξηγήσω στο ποίμνιο μου την αλήθεια, μέσα στην εκκλησία. Πάντως η γνώμη των τρίτων δεν με ενδιαφέρει»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ