Ο ήρωας σερβιτόρος που έβαλε το σώμα του στην πόρτα για να εμποδίσει τον τρομοκράτη με το μαχαίρι [εικόνες & βίντεο]

Η κάμερα ασφαλείας του εστιατορίου κατέγραψε τις ηρωικές προσπάθειες ενός σερβιτόρου, ο οποίος κατάφερε να μπλοκάρει την πόρτα με το σώμα του και να αρνηθεί την είσοδο σε έναν από τους τρομοκράτες της αγοράς του Μπόροου.

Το δραματικό ντοκουμέντο δείχνει τον Σέρτζιο Φαρίνα να βάζει όλο το βάρος του και την αντίσταση του πίσω από την πόρτα του μαγαζιού Arthur Hooper, την ώρα που ένας τρομοκράτης οπλισμένος με μαχαίρι προσπαθεί να εισβάλλει μέσα στο κατάστημα.

Το βίντεο δείχνει επίσης τους κατατρομαγμένους πελάτες να πηγαίνουν πίσω από το μπαρ για να σωθούν από την επίθεση. Ευτυχώς για τους ίδιους, ο σερβιτόρος αποφασίζει να βάλει το σώμα του στην πόρτα και να αρνηθεί την είσοδο στον τρομοκράτη.

Ο Φαρίνα κατάγεται από την Ισπανία και κατάφερε με αυτήν του την πράξη να προστατεύσει όλους όσους βρισκόντουσαν μέσα στο εστιατόριο, αφού ο τρομοκράτης κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει.

Μάλιστα, ο Φαρίνα μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα και να προσφέρει καταφύγιο και σε άλλους ανθρώπους που έτρεχαν πανικόβλητοι στον δρόμο.

Επιπλέον, ο τρομοκράτης που προσπαθούσε επίμονα να ανοίξει την πόρτα φαίνεται να φοράει εκρηκτικό μηχανισμό γύρω από την μέση του.

Ο Φαρίνα δήλωσε στο ABC πως «το μόνο που μπορούσα να δω ήταν ένας τύπος με δυναμίτη» και έπειτα πρόσθεσε πως «δεν ξέραμε καθόλου πόσοι τρομοκράτες ήταν και αν θα επέστρεφαν».

Τέλος, δήλωσε πως «δεν το σκέφτηκα καθόλου. Θα μπορούσα να φύγω, όπως έκαναν οι περισσότεροι, αλλά θα άφηνα 28 ανθρώπους πίσω μου».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ