Το ψέμα που είπε ο Κοκκινάκης για τον Σπαλιάρα και το μάζεψε στο πι και φι [βίντεο] - iefimerida.gr

Το ψέμα που είπε ο Κοκκινάκης για τον Σπαλιάρα και το μάζεψε στο πι και φι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρα από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Κώστας Κοκκινάκης, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor μίλησε και για τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Παίκτης με τον οποίο τα έβαλαν οι Διάσημοι του Survivor και εν τέλει τον έστειλαν στην άλλη ομάδα, αυτή των Μαχητών, ο Γιάννης Σπαλιάρας αποτέλεσε ένα από τα θέματα για τα οποία θέλησε να ανακρίνει η Ελεονώρα Μελέτη τον Κώστα Κοκκινάκη.

Η παρουσιάστρια ρώτησε λοιπόν τον πρώην παίκτη του Survivor γιατί έδιωξαν τον Σπαλιάρα. Και εκεί ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης πήγε να πει ένα... ψεματάκι το οποίο όμως αντιλήφθηκε και ο ίδιος και το μάζεψε στο πι και φι.

Αφού πρώτα διευκρίνισε ότι δεν τον είχε ψηφίσει εκείνος, καθώς είχε επιλέξει την Ειρήνη γιατί όπως είπε με την ομιλία της στο Συμβούλιο είχε καταλάβει ότι ήθελε να πάει από κει ο Κώστας Κοκκινάκης είπε: «Τον επέλεξαν, μάλλον τον επιλέξαμε καθαρά αγωνιστικά». Αμέσως όμως κατάλαβε τι είπε και αποφάσισε να πει την αλήθεια. «Οχι μάλλον είναι λάθος αυτό που λεω χωρίς . Γενικά ο Γιάννης μας εκνεύριζε για πολλούς λόγους, όχι γιατί το ήθελε ο ίδιος αλλά έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Οχι σε σημείο να τον δείρουμε. Γελούσαμε και μαζί του όπως τότε με τη φάρσα που του είχαμε κάνει.. Εν τέλει υποστήριξε, μάλιστα, ότι του έκαναν καλό που τον έστειλαν στην άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ