Ερευνα: Ο λόγος που ένας άνδρας δεν ζητάει δεύτερο ραντεβού - iefimerida.gr

Ερευνα: Ο λόγος που ένας άνδρας δεν ζητάει δεύτερο ραντεβού

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωριστήκατε, κανονίσατε να βγείτε, πήγατε για φαγητό, η συζήτηση σας είχε ροή, υπήρξαν στιγμές που νιώθατε ότι με αυτό τον άνθρωπο μπορεί να υπάρξει συνέχεια. Γενικά, το ραντεβού σας θα μπορούσε να μπει στη λίστα με τα πετυχημένα. Παρόλα αυτά δεν ξαναείδατε ποτέ το όνομά του στην οθόνη του κινητού σας. Βρετανική έρευνα αποκαλύπτει τι μπορεί να πήγε λάθος.

Το να είσαι σε αναζήτηση σχέσης, συντρόφου, κάποιου για να περνάς καλά, you name it για μερικούς, συγκαταλέγεται στις πιο δύσκολες πίστες του παιχνιδιού που λέγεται ζωή. Και όταν στα 20’s, όλο αυτό, έχει μια δόση περιπέτειας, αγωνίας, ίντριγκας, στα 30’s (πάλι τα έχει αλλά ταυτόχρονα) μπορεί να καταλήξει και εξουθενωτικό. Αρκεί να σκεφτείτε πόσες γνωριμίες δεν κατέληξαν ποτέ σε ραντεβού ή πόσα πρώτα ραντεβού δεν πέρασαν ποτέ στη δεύτερη φάση. Και όσο εσείς κάνετε την αυτοκριτική σας και σκέφτεστε τι μπορεί να πήγε λάθος, τελικά ο λόγος μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός απ’ όσο νομίζατε.

Διάβασε το λόγο που δεν σε ξαναπήρε τηλέφωνο μετά το πρώτο ραντεβού στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραντεβού γνωριμίες σχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ