Μεγάλη μεταγραφή «ψήνει» ο Ολυμπιακός - Το βαρύ όνομα του Ντεφούρ - iefimerida.gr

Μεγάλη μεταγραφή «ψήνει» ο Ολυμπιακός - Το βαρύ όνομα του Ντεφούρ

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Μπεσνίκ Χάσι θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και φαίνεται πως μαζί του είναι πολύ πιθανό να έρθει και ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Στίβεν Ντεφούρ.

Ο Ντεφούρ ανήκει στην Μπέρνλι, στην οποία πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2016 από την Άντερλεχτ. Βασικός στην αγγλική ομάδα μέχρι τα μέσα της σεζόν, έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα το τελευταίο εξάμηνο με αποτέλεσμα ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να μην τον επιλέξει στα τελευταία ματς της εθνικής ομάδας του Βελγίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ο Ντεφούρ θέλει να μετακομίσει σε ομάδα όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Με τον Μπεσνίκ Χάσι, μόνο άγνωστος δεν είναι. Κατά την θητεία του Αλβανού προπονητή στην Άντερλεχτ, ο Ντεφούρ αποτελούσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 6άρι όσο και ως 8άρι.

Εκτός από την Άντερλεχτ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Γκενκ και Σταντάρ Λιέγης ενώ έχει κάνει και ένα πέρασμα από την Πόρτο μετρώντας 65 συμμετοχές.

Το κασέ δεν είναι χαμηλό ενώ σίγουρα η Μπέρνλι θα απαιτήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσει, ωστόσο στον Ολυμπιακό δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση, επενδύοντας σε έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται στο 29ο έτος της ηλικίας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στεβεν ντεφουρ Βέλγιο Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ