Formula 1: Ανοιξε... βεντέτα ο Χάμιλτον με αντίπαλους οδηγούς - iefimerida.gr

Formula 1: Ανοιξε... βεντέτα ο Χάμιλτον με αντίπαλους οδηγούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία δήλωση του Λουίς Χάμιλτον ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μίλησε στη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» για το εγχείρημα Indy500 που τόλμησε ο πρώην συμπαίκτης του, Φερνάντο Αλόνσο.

«Στις πρώτες του κατατακτήριες δοκιμές ήταν πέμπτος. Δεν λέει αυτό κάτι για το επίπεδο του IndyCar; Σπουδαίοι οδηγοί που δεν μπορούν να πετύχουν στη Formula 1, αναζητούν τίτλους σε άλλες κατηγορίες. Όμως το να είναι ο Αλόνσο πέμπτος όταν τέθηκε απέναντι σε οδηγούς που τρέχουν εκεί όλο το χρόνο, είναι… ενδιαφέρον» είπε ο Βρετανός οδηγός.

H απάντηση ήρθε άμεσα δια στόματος Τόνι Κανάαν. Ο Βραζιλιάνος έριξε τα βέλη του προς τον Χάμιλτον εκθειάζοντας παράλληλα τον Alonso στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τον αγώνα του Brickyard.

«Είσαι ταπεινός Φερνάντο, όχι σαν άλλους συναθλητές σου στην F1, όπως ο Hamilton που έκανε κάποια σχόλια. Τι να πω; Κάποιος που συμμετείχε πέρυσι σε πρωτάθλημα δύο μονοθεσίων και ήρθε δεύτερος, δεν νομίζω πως μπορεί να μας πει πολλά» είπε με νόημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάμιλτον οδηγοί Formula 1 – F1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ