Η Χάλι Μπέρι απαντά στις φήμες για εγκυμοσύνη: Μπορεί ένα κορίτσι να φάει μπριζόλα και πατάτες τηγανητές; - iefimerida.gr

Η Χάλι Μπέρι απαντά στις φήμες για εγκυμοσύνη: Μπορεί ένα κορίτσι να φάει μπριζόλα και πατάτες τηγανητές;

Φωτογραφία: AP/ Richard Shotwell
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εμφάνιση της Χάλι Μπέρι σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λος Αντζελες πυροδότησε φήμες για νέα εγκυμοσύνη της 50χρονης. Εκείνη όμως απάντησε με τον δικό της τρόπο.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε την Κυριακή με ένα ασημένιο στενό φόρεμα, το οποίο τόνιζε την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κάποια στιγμή πόζαρε έχοντας ακουμπήσει τα χέρια της πάνω στην κοιλιά της, έκανε πολλούς να μιλούν για νέα εγκυμοσύνη.

Η Μπέρι απάντησε με μία ανάρτηση στο Instagram. «Μπορεί ένα κορίτσι να φάει μπριζόλα και πατάτες τηγανητές;», έγραψε δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με ανακατεμένα μαλλιά.

Εκπρόσωπος της ηθοποιού δήλωσε στο People ότι η 50χρονη δεν είναι έγκυος. Η Μπέρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον τριών ετών Μασέο και την 8 ετών Νάλα.

Can a girl have some steak and fries??

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Jun 5, 2017 at 9:48am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάλι Μπέρι Εγκυμοσύνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ