Δήμαρχος Λονδίνου: Δεν θα επιτρέψουμε στον Τραμπ να μας διχάσει - iefimerida.gr

Δήμαρχος Λονδίνου: Δεν θα επιτρέψουμε στον Τραμπ να μας διχάσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει, αλλά ο δήμαρχος του Λονδίνου δεν του κάνει το... χατήρι να παίξει το «παιχνίδι» του και να μπει σε μία αντιπαράθεση μαζί του.

Ο Σαντίκ Καν κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα επίθεση του Αμερικανού προέδρου προς το πρόσωπό του, μέσω Twitter.

«Από το Σάββατο το βράδυ έχω επικεντρωθεί στη συνεργασία με την αστυνομία και την κυβέρνηση για την τρομακτική επίθεση. Απλά δεν έχω χρόνο να απαντήσω στα tweets του Τραμπ», σχολίασε ο Καν.

Οταν ρωτήθηκε αν είναι θυμωμένος, απάντησε: «Ειλικρινά, έχω καλύτερα και πιο σημαντικά πράγματα να επικεντρωθώ».

Sadiq Khan says he has "better and more important things to focus on" than Donald Trump's tweets pic.twitter.com/1FplRVNwoY

Σε άλλες δηλώσεις του, ο δήμαρχος του Λονδίνου τόνισε ότι αρνείται να επιτρέψει στον Ντόναλντ Τραμπ «να διχάσει τις κοινότητές μας».

«Ορισμένοι τροφοδοτούνται από τις διενέξεις και τον διχασμό. Δεν θα επιτρέψουμε στον Ντόναλντ Τραμπ να διχάσει τις κοινότητές μας», δήλωσε ο Καν στο BBC.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ έκανε δύο αναρτήσεις στο Twitter εναντίον του Καν, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.

«Τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως ''δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας''!», έγραψε αρχικά. Ο εκπρόσωπος του Καν χαρακτήρισε ως κακά ενημερωμένο τον Αμερικανό πρόεδρο και ο Τραμπ επανήλθε τη Δευυτέρα γράφοντας:

«Αθλια δικαιολογία από τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν, ο οποίος έπρεπε να σκεφτεί γρήγορα για τη δήλωσή του ''δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας''. Τα MSM (σ.σ. αναφέρεται στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης) προσπαθούν σκληρά για να την πουλήσουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαντίκ Καν Ντόναλντ Τραμπ Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ