Ξεσπά ο Λίαμ Γκάλαχερ κατά του αδερφού του: Παίξε για τα παιδιά άθλιε μα@@κα [εικόνες & βίντεο]

Μία ακόμα ευκαιρία να ξεσπάσει κατά του αδερφού του δημόσια είχε ο Λίαμ Γκάλαχερ με αφορμή τη συναυλία αγάπης που έγινε για τα θύματα του Μάντσεστερ.

Ο Λίαμ έκανε μία εμφάνιση έκπληξη και μαζί με άλλους καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε,.

Ωστόσο, ο Λίαμ αν και τραγούδησε στη συναυλία το «One Love Manchester» - με τον Κρις Μάρτιν των Coldplay- δε φάνηκε να τρέφει ανάλογα αισθήματα για τον αδερφό του και πρώην συνεργάτη του στους Oasis, Νόελ.

Το αβυσσαλέο μίσος μεταξύ τους δεν έχει καταλαγιάσει και τα δύο αδέρφια δεν έχουν μιλήσει από το 2009, οπότε και ο Νόελ αποφάσισε να εγκαταλείψει τους Oasis.

Ο 44χρονος Λίαμ,αφού τραγούδησε για την αγάπη, ξέσπασε στο twitter κατά του 50χρονου αδερφού του, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στη σκηνή του Μάντσεστερ αλλά αντ’ αυτού προτίμησε να πάει οικογενειακές διακοπές στην Ιταλία.

«Μάντσεστερ θα ήθελα να απολογηθώ για την απουσία του αδερφού του χθες το βράδυ. Πολύ απογοητευμένος, παραμείνετε υπέροχοι και ασφαλείς».

Ωστόσο δε σταμάτησε εκεί καθώς επέμεινε με δεύτερη ανάρτηση πιο επιθετική και άμεση αυτή τη φορά.

«Νόελ, που είσαι εκτός της γαμ@@@μενης χώρας που όλοι αγαπάμε, μπες σε ένα γαμ@@@νο αεροπλάνο και παίζει για τα παιδιά, άθλιε μαλ@@@κα» έγραψε στο Twitter.

Εκπρόσωπος του Νόελ, ανέφερε στη Daily Mail ότι ο τραγουδιστής δεν έχει να προσθέσει περισσότερο από αυτό που είχε αναφέρει την περασμένη εβδομάδα.

Ο,τι δηλαδή «Δυστυχώς, ο Νόελ δεν θα παραβρεθεί στη συναυλία αυτό το σαββατοκύριακο. Βρίσκεται εκτός της χώρας σε ένα οικογενειακό ταξίδι, που προγραμματίστηκε πολύ καιρό πριν τη συναυλία και είναι αδύνατο να παραστεί».

Manchester id like to apologise for my brothers absence last night very disappointed stay beautiful stay safe LG x

Noels out of the fucking country weren't we all love get on a fucking plane and play your tunes for the kids you sad fuck

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκάλαχερ Λίαμ Νόελ Μάντσεστερ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ