Ποτάμι: Ελπίζουμε ο Τραμπ να ενημερώθηκε για τη ΓΕΝΟΠ και να ανταποδώσει τη χειρονομία - iefimerida.gr

Ποτάμι: Ελπίζουμε ο Τραμπ να ενημερώθηκε για τη ΓΕΝΟΠ και να ανταποδώσει τη χειρονομία

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ ενώνει τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει με ειρωνικό τρόπο τα περί συνωμοσίας για την κλιματική αλλαγή από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Μάλιστα, το Ποτάμι εκφράζει την ελπίδα να έχει ενημερωθεί ο Αμερικανός πρόεδρος για αυτό και να ανταποδώσει τη χειρονομία, στέλνοντας εκπρόσωπό του στην επόμενη διαδήλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού:

Επιτέλους οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ συμφώνησαν! Τους ενώνει ο Τράμπ! Ας διαμαρτύρεται ολόκληρη η προδευτική ανθρωπότητα. Ας φωνάζει η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Ας βλεπουμε παντού τα σημάδια κι ας παλεύουν χιλιάδες οργανώσεις ανά την υφήλιο. Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ επαινούν τον Τράμπ γιατί και αυτοί ξέρουν οτι «πίσω από τον μύθο της κλιματικής αλλαγής βρίσκονται μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα». Κι επειδή η ΓΕΝΟΠ έχει το επιστημονικό κύρος το πάει ένα βήμα παραπάνω και αποκαλύπτει ότι η «μηχανορραφία που σκαρφίστηκαν και βάπτισαν ΕΤΜΕΑΡ, το οποίο ως γνωστόν είναι η αποζημίωση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), είναι η συνεισφορά όλων μας στη μείωση εκπομπών αερίων ρύπων μέσω προώθησης των ΑΠΕ».

Ελπίζουμε ο Τράμπ να έχει ενημερωθεί και να ανταποδώσει την χειρονομία. Στην επόμενη διαδήλωση για την διαιώνιση των προνομίων των κομματικών συνδικαλιστών να στείλει εκπρόσωπό του. Η συνωμοσία των ανανεώσιμων πηγών και των συνοδοιπόρων τους εναντίον του Τραμπ και των κομματικών συνδικαλιστών δεν θα περάσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι Ντόναλντ Τραμπ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ