Survivor: Κοκκινάκης για Αγγελόπουλο -«Μας ενοχλούσαν πράγματα που δεν μπορούσε να δει ο κόσμος»

Στο Survivor Πανόραμα βρέθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης μετά την αποχώρησή του από το δημοφιλές παιχνίδι. Εκεί αναφέρθηκε και στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είχαμε μια πολιτισμένη σχέση. Δεν είχαμε τσακωθεί σχεδόν ποτέ. Εντάξει με όλους είχαμε τσακωθεί κάποια στιγμή. Ιδεολογικά ήμασταν ίσως λίγο αλλού, αλλά γενικά δεν είχαμε ένταση. Είχαμε και οι δύο το χώρο μας», τόνισε αρχικά.

Ο Κώστας Κοκκινάκης έδωσε τη δική του εκδοχή ως προς το γιατί ψηφιζόταν μαζικά από την ομάδα των Διασήμων: «Σίγουρα ο Αγγελόπουλος ήταν πολύ δυνατός παίκτης, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Πρόσφερε πάρα πολλά στην συμβίωση εκεί πέρα. Ψάρευε, ήταν πολύ καλός. Κάποια άλλα πράγματα που βλέπαμε εμείς, που προφανώς δεν μπορεί να τα δει ο κόσμος ήταν που μας ενοχλούσαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Για το παιχνίδι και για εμάς ήταν πολύ καλός. Επειδή ο Γιώργος είναι λίγο πιο έντονος σε όλα του, με τους πανηγυρισμούς, όταν έχανε, ήταν πολύ πιο έντονος από εμάς. Και κάποια άλλα πράγματα που για μένα τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να τα αναφέρω γιατί αλλιώς είναι οι συνθήκες που ζούσαμε εκεί και αλλιώς είναι τώρα που τα βλέπουμε καθαρά. Αν βγουν όλοι οι παίκτες θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να τα βρούμε. Τώρα εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά πράγματα αστεία», κατέληξε.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor κωστας κοκκινακης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ