Μανιάτης κατά ΓΕΝΟΠ: Μόνο στην Ελλάδα των ψεκασμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπορούσε να βρει συμμάχους η άποψη Τραμπ - iefimerida.gr

Μανιάτης κατά ΓΕΝΟΠ: Μόνο στην Ελλάδα των ψεκασμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπορούσε να βρει συμμάχους η άποψη Τραμπ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, για την ανακοίνωσή της για την κλιματική αλλαγή, έκανε ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο πρώην υπουργός και υπεύθυνος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την Ενέργεια και το Περιβάλλον χαρακτηρίζει απαράδεκτη την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού και «θλιβερή γραφικότητα παρηκμασμένης συνδικαλιστικής ηγεσίας» την ανακοίνωση της διοίκησης της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

«Μόνο ως θλιβερή γραφικότητα παρηκμασμένης συνδικαλιστικής ηγεσίας, που δεν μπορεί να εκφράζει την πλειοψηφία των εργαζομένων, μπορώ να θεωρήσω την ανακοίνωση της διοίκησης της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, για την Κλιματική Αλλαγή. Η απαράδεκτη απόφαση Τραμπ και η δήθεν παγκόσμια συνωμοσία των Κινέζων, μόνο σε μια Ελλάδα των ψεκασμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μπορούσε να βρει αναπάντεχους συμμάχους», ανέφερε στη δήλωσή του κ. Μανιάτης.

«Η σημερινή ημέρα του Περιβάλλοντος συμπίπτει με την απαράδεκτη απόφαση Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από την Παγκόσμια Συμφωνία του Παρισιού. Μια απόφαση που δεν μπορεί να αποσύρει τις κοινωνίες από την πιο σπουδαία μάχη της ανθρωπότητας, τη μάχη κατά της απληστίας και σε βάρος του μέλλοντος του πλανήτη και του δικαιώματος της ανθρωπότητας στην ύπαρξη», δήλωσε ακόμη, τονίζοντας ότι η Ελλάδα οφείλει σε αυτόν τον «πόλεμο» να είναι στην πρώτη γραμμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ