Νεοχώρι Αιτωλικού: Ψάρεψαν 600 κιλά τσιπούρες παράνομα από ιχθυοκαλλιέργεια - iefimerida.gr

Νεοχώρι Αιτωλικού: Ψάρεψαν 600 κιλά τσιπούρες παράνομα από ιχθυοκαλλιέργεια

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε λάθος μέρος επέλεξαν τέσσερις Ελληνες να πάνε για ψάρεμα αφού σήκωσαν από τον κλωβό του Ιχθυοκαλλιεργητικού Κέντρου Αχελώου στο Νεοχώρι Αιτωλικού 600 κιλά τσιπούρες.

Ειδικότερα, πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 32, 22 και 33 χρονών και μια γυναίκα ηλικίας 27 ετών. Κατά τη διάρκεια της δράσης τους προκάλεσαν φθορές στον ιχθυοκλωβό ενώ η σύλληψή τους δεν άργησε να έρθει, τη στιγμή μάλιστα που φρόντιζαν να φορτώσουν την μεγάλη τους ψαριά στο φορτηγό που είχε στη διάθεσή του ο 22χρονος.

Nα σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν και οι τέσσερις είχαν συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα και μάλιστα στη συγκεκριμένη ιχθυοκαλλιέργεια.

Τέλος, παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενοι για ζωοκλοπή, ενώ τα δίχτυα τους έχουν κατασχεθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αιτωλικό ιχθυοκαλλιέργειες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ