Ωρα για ανανέωση! Βάψε το δωμάτιό σου με την τελευταία τάση της διακόσμησης [εικόνες] - iefimerida.gr

Ωρα για ανανέωση! Βάψε το δωμάτιό σου με την τελευταία τάση της διακόσμησης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους υπέρμαχους του μινιμαλισμού, ένα χρώμα στο σπίτι αρκεί, τα πολλά είναι «φλυαρία» και αντί να δώσουν φως και ζωντάνια στο σπίτι καταφέρνουν το εντελώς αντίθετο.

Η μονοχρωμία έχει τους δικούς της κανόνες για να μην γίνει το σπίτι βαρετό και αδιάφορο διακοσμητικά. Η μονοχρωμία για τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων μπορεί να μεγαλώσει το δωμάτιο. «Το να ενσωματώνεις πολλά χρώματα σε ένα μόνο δωμάτιο, το κάνεις κουραστικό» αναφέρει η Νεουορκέζα αρχιτέκνων Sasha Bikoff.

Ενα μυστικό για να μην δείχνει το μόνοχρωμο δωμάτιο διακοσμητικά αδιάφορο κρύβεται στην υφή. «Το Νο1 τιπ για να δημιουργήσεις έναν εντυπωσιακό, μονόχρωμο χώρο είναι η υφή. Η ποικιλία της δίνει στο χρώμα διαφορετικά επίπεδα. Ετσι το να δημιουργείς ένα χώρο με ένα μόνο χρώμα και διαφορετικές υφές μονο βαρετό δεν τον κάνεις» αναφέρει ο designer Doug Meyer.

Oλα τα μυστικά για να εφαρμόσετε τη μονοχρωμία στο σπίτι στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μονοχρωμία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ