Κορυφαία σφυρίχτρα στο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Βοσνία στη Ζένιτσα - iefimerida.gr

Κορυφαία σφυρίχτρα στο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Βοσνία στη Ζένιτσα

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι θα είναι ο διαιτητής του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στη Ζένιτσα με αντίπαλο την Βοσνία.

Καλύτερες συνθήκες, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν για το παχινίδι της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου απέναντι στην Βοσνία.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπελλου την Βοσνία εκτός έδρας και διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Νίκολα Ριτσόλι.

Ο Ιταλός θεωρείται μια από τις κορυφαίες σφυρίχτρες στον κόσμο και στη δύσκολη έδρα των Βόσνιων αποτελεί ίσως ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να έχει η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε αφού πρόκειται για έναν διαιτητή, ο οποίος δεν λυγίζει σε καυτές έδρες.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι ξεκίνησε, με την πρώτη συγκέντρωηση όλων των διεθνών και το ευχάριστο για τον Γερμανό είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ