Survivor: Η ατάκα του Μπο για Ντάνο και Βαλαβάνη - «Ετσι ράγισε η σχέση» [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Η ατάκα του Μπο για Ντάνο και Βαλαβάνη - «Ετσι ράγισε η σχέση» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας μικρός τραυματισμός της Ευριδίκης Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγωνίσματος έδωσε την ευκαιρία στον Μπο να χρησιμοποιήσει το χιούμορ του μια ακόμη φορά, βλέποντας τον Γιώργο Αγγελόπουλου να προσπαθεί να τη βοηθήσει.

Αγγελόπουλος και Βαλαβάνη είναι οι δύο πιο δυνατοί παίκτες της ομάδας των «Διασήμων» ωστόσο οι σχέσεις τους σχεδόν από το ξεκίνημα δεν είναι καλές.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως η αθλητικογράφος, τον ψήφισε αρκετές φορές προς αποχώρηση.

Από την πλευρά του ο Αγγελόπουλος έχει δείξει αρκετές φορές αρκετά προστατευτικός, πόσω μάλλον τώρα που έχει μείνει και η μοναδική κοπέλα στην ομάδα.

Σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο τελευταίο αγώνισμα, ήρθε πάντως και η ατάκα του Μπο με αρκετό χιούμορ για την σχέση των δύο παικτών.

Όσο η Βαλαβάνη προσπαθούσε να καθαρίσει το γόνατο της από ένα μικρό σκίσιμο, ο Ντάνος επέμενα της ρίξει νερό ωστόσο αυτή έκανε κάποια βήματα πίσω.

Την ώρα λοιπόν που η Βαλαβάνη έλεγε ξανά και ξανά στον Αγγελόπουλο να φύγει μακριά, ο Μπο, ο οποίος καθόταν και παρακολουθούσε τη συνομιλία των δύο συμπαικτών του, σχολίασε ««Κι έτσι ράγισε η σχέση»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ