Φυντανίδης: Έχω ήδη κάνει ρύθμιση των χρεών μου - iefimerida.gr

Φυντανίδης: Έχω ήδη κάνει ρύθμιση των χρεών μου

Φυντανίδης: Έχω ηδη κάνει ρύθμιση των χρεών μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβολή για τις 14 Μαϊου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης των χρεών του δημοσιογράφου, Σεραφείμ Φυντανίδη, αφού όπως κατέθεσε έχει ήδη κάνει ρύθμιση για την εξόφληση του χρέους του.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στο δικαστήριο ότι την ημέρα που συνελήφθη υπέβαλε στη ΔΟΥ Ψυχικού αίτηση για την υπαγωγή του σε διαδικασία ρύθμισης καθώς και ότι έχει ήδη καταβάλει το ποσό 15 χιλιάδων ευρώ, δηλαδή την πρώτη δόση.

Τα χρήματα αυτά, όπως κατέθεσε, του τα έδωσαν φίλοι του καθώς είναι άνεργος τέσσερα χρόνια και βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση.

Ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο εντολέας του συνελήφθη την ημέρα που δέχθηκε πρόταση για να αναλάβει την προεδρία της ΕΡΤ, ενώ ζήτησε την επ' αόριστον αναβολή της δίκης, επικαλούμενος τη ρύθμιση για το χρέος.

Ο Σεραφείμ Φυντανίδης κατηγορείται για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο και το ποσό μαζί με τις προσαυξήσεις φτάνει τις 135 χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ