Θεοδωράκης για Παπαντωνίου: Τώρα οι «σύντροφοι» ας ακούσουν τη δικαιοσύνη [εικόνα] - iefimerida.gr

Θεοδωράκης για Παπαντωνίου: Τώρα οι «σύντροφοι» ας ακούσουν τη δικαιοσύνη [εικόνα]

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Γιανου Παπαντωνίου σχολίασε μέσω Twιtter ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρει στην ανάρτησή του «"Σύντροφοι" και λοιποί "συγγενείς" έκαναν μεγάλες προσπάθειες να μπει η υπόθεση Παπαντωνίου στο αρχείο. Τώρα ας ακούσουν τη δικαιοσύνη».

"Σύντροφοι" και λοιποί "συγγενείς" έκαναν μεγάλες προσπάθειες να μπει η υπόθεση Παπαντωνίου στο αρχείο. Τώρα ας ακούσουν τη δικαιοσύνη.

Και με ανάρτησή του στο facebook, όμως, ο Θεοδωράκης επανήλθε στην υπόθεση λέγοντας ότι «Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ελβετικές τράπεζες γνωστοποίησαν στις ελληνικές αρχές ότι υπάρχουν 3 λογαριασμοί στο όνομα του κ.Παπαντωνίου και της γυναίκας του», είχα πει στη Βουλή στις 28 Μαρτίου.

Από κάτω σιγή. Σχεδόν παγωμάρα. Στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν αρέσουν οι αποκαλύψεις όταν δεν τις καρπώνονται οι ίδιοι.

Και πολλοί στην αντιπολίτευση δεν νιώθουν άνετα όταν η συζήτηση πάει στα σκάνδαλα του παρελθόντος. Είναι ανησυχητικό ότι πολλοί «κεντροαριστεροί» μας ζητάνε να ξεχάσουμε αυτές τις υποθέσεις.

Προοδευτικός δεν είσαι επειδή μάχεσαι τα σκάνδαλα των άλλων. Προοδευτικός είσαι αν τολμάς να τα βάλεις με συμφέροντα και με συντεχνίες, ακόμη κι αν αγγίζουν το δικό σου χώρο.

Εμείς λοιπόν θα επιμείνουμε. Η κοινωνία πρέπει να μάθει την αλήθεια. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στα κουκουλώματα και τους συμψηφισμούς.

Και κάποιοι στη Βουλή να πάψουν να ζητούν κάθε τρεις και λίγο να μπει η υπόθεση στο αρχείο. Δεν θα μπει. Σε ότι αφορά τουλάχιστον εμάς, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεοδωράκης Παπαντωνίου Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ