Βούγιας: Επιστολή "συγνώμης" στο Σημίτη - iefimerida.gr

Βούγιας: Επιστολή "συγνώμης" στο Σημίτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξάφνιασε πολλούς, ακόμα και στενούς του συνεργάτες και φίλους, η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Σπύρος Βούγιας στον Κώστα Σημίτη, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου υπέρ της αναδιάρθρωσης. Ο υφυπουργός Μεταφορών προφανώς αντιλαμβανόμενος το λάθος του ή και την αμετροέπειά του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της « iefimerida» έστειλε επιστολή δυο-τριών σειρών στον κ. Σημίτη, στην οποία του εκφράζει το σεβασμό του και την εκτίμησή του, ενώ του εύχεται και καλές γιορτές.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βούγιας ήταν από τα πρόσωπα που μεταπήδησαν το 2000 από τον ΣΥΝ στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ο Κ. Σημίτης τον είχε τοποθετήσει στις εκλογές του 2000 σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ενώ λίγο αργότερα τον έκανε και υφυπουργό Μεταφορών.

Ο μοναδικός, πάντως, που έσπευσε να σχολιάσει τις δηλώσεις Βούγια, είναι ο Νίκος Μπίστης λέγοντας ότι «ο Σπύρος Βούγιας αναδεικνύει-το λιγότερο-μια αβάσταχτη ελαφρότητα και μια ενοχλητική προθυμία»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ