Πέντε Γεωργιανοί είχαν ρημάξει τα σπίτια στην Αττική - iefimerida.gr

Πέντε Γεωργιανοί είχαν ρημάξει τα σπίτια στην Αττική

Γεωργιανοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία συμμορία Γεωργιανών -τέσσερις άντρες και μία γυναίκα- είχαν ρημάξει στην κυριολεξία πολλά σπίτια στην Αττική τα τελευταία δύο χρόνια. Η αστυνομία τους αναζητούσε, όμως οι αδίστακτοι κακοποιοί οι οποίοι εισέβαλαν πάντα οπλισμένοι στα σπίτια, ήταν πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους και δεν έκαναν λάθη. Οι δράστες, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, συνήθως χτυπούσαν κυρίως τις πρωινές ώρες και αφού περίμεναν να φύγουν από το σπίτι οι ιδιοκτήτες, ώστε να δρουν ανενόχλητοι.

Προχθές όμως έκαναν το μοιραίο λάθος όταν χτύπησαν ένα σπίτι στο Παγκράτι. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και μερικές ώρες αργότερα τους συνέλαβαν τον έναν μετά τον άλλο. Πάνω τους βρέθηκαν δυο πιστόλια, μια καραμπίνα και ένα αεροβόλο, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και 100αδες κλοπιμαία από χρυσαφικά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέχρι ρούχα και παπούτσια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ