ΠΑΟΚ: Προς την έξοδο ο Ιβιτς, φήμες για Μιρτσέα Λουτσέσκου - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Προς την έξοδο ο Ιβιτς, φήμες για Μιρτσέα Λουτσέσκου

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κάκιστη πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, θα... ζημιώσει τον Βλάνταν Ιβιτς.

Νωρίτερα ΜΜΕ της Σερβίας ανέφεραν πως ο Βλάνταν Ιβιτς υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Η αντίδραση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ήταν άμεση, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, επί της ουσίας να δηλώνουν άγνοια για τα σενάρια. Ωστόσο όλα δείχνουν πως η θητεία του οδεύει προς το τέλος της με τον ΠΑΟΚ. Τα πάντα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού που θα έχει με τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση, ωστόσο όλα δείχνουν πως η απόφαση θα είναι κοινώ και οι δύο πλευρές μετά από 1,5 χρόνο θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Παρόλα αυτά, τη δεδομένη χρονική στιγμή το διαζύγιο είναι η πιθανότερη εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, στη Ρουμανία, η ιστοσελίδα «prosport.ro» αναφέρει ότι ο Μιρτσέα Λουτσέκου έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν από την στιγμή που έγινε γνωστή και επίσημα η αποχώρησή του από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. «Ο Λουτσέσκου θα μπορούσε να πάει στην Ελλάδα. Ο Λούμπος Μίχελ προσπαθεί να τον πάει στον ΠΑΟΚ. Οι δύο τους έχουν δουλέψει μαζί στη Σαχτιάρ Ντόνετσκ και έχουν διατηρήσει μέχρι και τώρα εξαιρετικές σχέσεις», αναφέρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ βλανταν ιβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ