Τέλος ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Τέλος ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και η δεύτερη θητεία του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος κάλεσε στα γραφεία της ΠΑΕ τον Αργεντινό επιθετικό και του ανακοινώθηκε ότι η ομάδα δεν προτίθεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Σεμπάστιαν Λέτο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ήθελε δημόσια να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον αθλητή που συνέδεσε το όνομά του με το «τριφύλλι» και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας.

Ο δεσμός του με τον Παναθηναϊκό και η προσφορά του στην ομάδα τον καθιστούν δεδομένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου μας και θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο 31χρονος Λέτο έπαιξε εφέτος σε 35 παιχνίδια και σημείωσε 11 γκολ. Στο "τριφύλλι" επέστρεψε το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016, οπότε και σε 12 ματς έβαλε 5 τέρματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Λέτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ