Το μικρότερο τροχόσπιτο στον κόσμο - iefimerida.gr

Το μικρότερο τροχόσπιτο στον κόσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λέγεται QTvan, το κατασκεύασε ο Βρετανός Yannick Read και είναι τόσο μικρό που μπορείτε να το πάτε βόλτα ακόμα και σε διάδρομο σουπερμάρκετ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εκκεντρικός Yannick Read μας εκπλήσσει με τις δημιουργίες του, αφού πριν από λίγο καιρό είχε κατασκευάσει το ποδήλατο James Bond που μπορούσε να πετάει φλόγες και είχε σύστημα αυτόματης εκτίναξης της σέλας!

Αυτή τη φορά ο ίδιος δηλώνει πως σχεδίασε το εν λόγω μίνι τροχόσπιτο για να εξυπηρετήσει όλους αυτούς που μετακινούνται με αυτόματα σκούτερ, αλλά ξεμένουν στον δρόμο και δεν έχουν που να προστατευτούν όταν βρέχει ή κάνει κρύο μέχρι να έρθει η οδική βοήθεια! Ωστόσο αποφάσισε να λανσάρει τώρα το κατασκεύασμά του στην αγορά γιατί θεωρείται το ιδανικό μέσο για να καβατζάρεις καλό πόστο ώστε να παρακολουθήσεις τον βασιλικό γάμο στο Λονδίνο, αφού μπορείς να το παρκάρεις από το προηγούμενο βράδυ και να κοιμηθείς μέσα σε αυτό.

Το οικολογικό QTvan κατασκευάστηκε για λογαριασμό του Environmental Transport Association, κοστίζει 5,500 λίρες και μπορείτε να το παραγγείλετε on line στην ιστοσελίδα http://www.eta.co.uk/about

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ