Μεξικανός επιχειρηματίας φτιάχνει χαρτί τουαλέτας «Τραμπ» - iefimerida.gr

Μεξικανός επιχειρηματίας φτιάχνει χαρτί τουαλέτας «Τραμπ»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενοχλημένος από τις προσβολές του Τραμπ προς τους συμπατριώτες του, ο δικηγόρος και επιχειρηματίας Αντόνιο Μπατάλια, θα ξεκινήσει να παράγει ένα χαρτί τουαλέτας που θα έχει ως σλόγκαν την εξής φράση: «απαλότητα χωρίς σύνορα».

Ο Μπατάλια έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την παραγωγή του χαρτιού τουαλέτας «Τραμπ» και έχει ως σύμμαχο στην προσπάθεια του τα χιουμοριστικά σλόγκαν που ασκούν εμμέσως πολιτική κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο.

Ένα άλλο σλόγκαν του προϊόντος λέει «αυτό είναι το τοίχος που θα πληρώσουμε».

Το Μεξικάνικο Ινστιτούτο Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας έχει εξασφαλίσει τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος του Τραμπ σε τομείς όπως οι κατασκευές, τα ξενοδοχειακά, ο τουρισμός, τα ακίνητα και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Αλλά ο Οργανισμός του Τραμπ δεν ασχολήθηκε να εξασφαλίσει τα πνευματικά δικαιώματα στον κλάδο του «χαρτιού υγιεινής».

Μεξικανός επιχειρηματίας φτιάχνει χαρτί τουαλέτας «Τραμπ» | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Ινστιτούτου, ο Μπατάλια είχε εξασφαλίσει την χρήση του εμπορικού σήματος και του ονόματος για το χαρτί τουαλέτας «Τραμπ» από τον Οκτώβριο του 2015.

Το προϊόν αναμένεται να ξεκινήσει επισήμως την παραγωγή μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ η εταιρεία έχει υποσχεθεί πως 30% των εσόδων θα πηγαίνει σε προγράμματα υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών.

Ο Μπατάλια δήλωσε πως «ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως» όταν κατά την προεκλογική του καμπάνια ο Τραμπ αποκάλεσε τους μετανάστες που μπαίνουν στις ΗΠΑ εγκληματίες, διακινητές ναρκωτικών και βιαστές.

«Σκέφτηκα το εξής: Δεν γίνεται να μείνουμε σιωπηλοί, σωστά; Αν αυτός θέλει να μας προσβάλλει κατά αυτόν τον τρόπο, εγώ θα απαντήσω με τον δικό μου».

Μεξικανός επιχειρηματίας φτιάχνει χαρτί τουαλέτας «Τραμπ» | iefimerida.gr 1

Τα πρώτα δοκιμαστικά πακέτα της εταιρείας έχουν για εικόνισμα ένα χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων που σηκώνει με ενθουσιασμό το δάχτυλο του, και ο οποίος μοιάζει πολύ με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο δικηγόρος του Οργανισμού του Τραμπ δεν θέλησε να απαντήσει στα τηλεφωνήματα και στα email που του στάλθηκαν, και τα οποία του ζητούσαν να σχολιάσει την εν λόγω εξέλιξη. Αλλά στο παρελθόν ο Τραμπ έχει υπάρξει ιδιαίτερα επιθετικός σε ότι έχει να κάνει με την προστασία των πνευματικών του δικαιωμάτων.

Από την πλευρά του ο Μπατάλια υποστηρίζει πως η κίνηση του είναι εντελώς νόμιμη, και τονίζει πως δεν υπάρχει άμεση σύνδεση του προϊόντος του με τον Αμερικανό πρόεδρο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ Μπατάλια χαρτί τουαλέτας Μεξικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ