Ο τέως με την Αννα-Μαρία και τον Παύλο προσκύνησαν το ιερό λείψανο της Αγίας Ελένης [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο τέως με την Αννα-Μαρία και τον Παύλο προσκύνησαν το ιερό λείψανο της Αγίας Ελένης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσκύνημα στο ιερό λείψανο της Αγίας Ελένης στον ναό της Αγίας Βαρβάρας, στον ομώνυμου Δήμο, πραγματοποίησε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άννα- Μαρία και τον γιό τους, Παύλο.

Επί της υποδοχής τους στα προπύλαια του ναού, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο οποίος τέλεσε δέηση ενώπιον του ιερού λειψάνου και τους ευχήθηκε το προσκύνημά τους να είναι «εις αγαθόν».

Παρόντες ήταν ο επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος, γενικός διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας, επικεφαλής στελεχών του Οργανισμού, καθώς και ο δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης.

Ο τέως με την Αννα-Μαρία και τον Παύλο προσκύνησαν το ιερό λείψανο της Αγίας Ελένης [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους του Θεολογικού Οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας, όπου ο επίσκοπος Φαναρίου τους ενημέρωσε για το έργο του Οργανισμού στους τομείς της ιεραποστολής, της διαδόσεως του Ευαγγελίου, αλλά και του πολιτισμού. Προσκάλεσε, μάλιστα, τα μέλη της οικογένειας να επισκεφθούν το οικοτροφείο, ώστε να έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν απευθείας με τους φοιτητές, κάτι το οποίο αποδέχθηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωνσταντίνος λειψανο Αγία Ελένη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ