Λοβέρδος: Η κυβέρνηση διέγραψε τα πρόστιμα της ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη, ενώ η δίκη ήταν σε εξέλιξη - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Η κυβέρνηση διέγραψε τα πρόστιμα της ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη, ενώ η δίκη ήταν σε εξέλιξη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόλαφο για την κυβέρνηση και δικαίωση για τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης αποτελεί η απάντηση που έστειλε στον Ανδρέα Λοβέρδο ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος όσον αφορά το θέμα της δικαστικής εκκρεμότητας της εταιρείας ΣΕΚΑΠ Ιβάν Σαββίδη.

Ο κύριος Παπαγγελόπουλος αποδέχεται ότι κατά το διάστημα που η επίμαχη τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή και ψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία δηλαδή στις 27 Απριλίου ήταν σε εκκρεμότητα η δικαστική προσφυγή που είχε κάνει η εταιρεία του κατά του ελληνικού Δημοσίου για το θέμα του επίμαχου προστίμου.

Όπως αναφέρεται στο απαντητικό έγγραφο η υπόθεση είχε συζητηθεί στο δικαστήριο στις 4 Απριλίου και ακόμη βρίσκεται στο στάδιο της διάσκεψης δηλαδή δεν έχει βγει απόφαση.

Κατά συνέπεια όπως προκύπτει και από την απάντηση του κυρίου Παπαγγελοπούλου η πρωτοβουλία της κυβέρνησης να φέρει την τροπολογία στη Βουλή και να την ψηφίσει αποσκοπούσε στο να προλάβει την οποία αρνητική δικαστική απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ