Η Αριάνα Χάφινγκτον ζητά τη μεταφορά του Νταβός στην Πάτμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Αριάνα Χάφινγκτον ζητά τη μεταφορά του Νταβός στην Πάτμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παγκόσμια εκστρατεία για τη μεταφορά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ από το Νταβός της Ελβετίας στην Ελλάδα ξεκίνησε η Αριάνα Χάφινγκτον, ιδρύτρια της αμερικανικής ενημερωτικής ιστοσελίδας Huffington Post και ο οικονομικός blogger του Reuters Φέλιξ Σάλμον

«Δεν θα ήταν η ζεστή Πάτμος πιο ωραίο μέρος για να συζητήσεις για την οικονομία αντί του κρύου Νταβός;» διερωτώνται η κ. Χάφινγκτον και ο κ. Σάλμον οι οποίοι μάλιστα ζήτησαν και και την έγκριση του Χένρι Μπλόντγκετ του έγκριτου Bussiness Insider λέγοντας ότι η Ελβετία δεν χρειάζεται τα χρήματα.

Ο τελευταίος έδειξε να υποστηρίζει την ιδέα και φρόντισε να την κάνει γνωστή μέσω του Twitter στους 45.600 περίπου followers του!

«Το μόνο πλάνο της Ευρώπης για την Ελλάδα, προτάσσει λιτότητα που όπως φαίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν οδηγεί στην ανάπτυξη» τονίζει η Αριάνα Χάφινγκτον και υποστηρίζει πως «η Ελλάδα πρέπει να να επανεφεύρει τη Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ