Η στιγμή της σύλληψης του Τάιγκερ Γουντς - Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή της σύλληψης του Τάιγκερ Γουντς - Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίντεο από τον εντοπισμό του Τάιγκερ Γουντς να κοιμάται στην πολυτελή Mercedes Benz, από τα τεστ στα οποία τον υπέβαλαν οι αστυνομικοί και από τη σύλληψη του διάσημου παίκτη του γκολφ έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Τζούπιτερ.

Ταυτόχρονα στο υλικό που δημοσιοποιήθηκε φαίνεται και η ζημιά που είχε υποστεί στις ζάντες και τα λάστιχα το 220.000 δολαρίων αυτοκίνητο.

Η στιγμή της σύλληψης του Τάιγκερ Γουντς - Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η στιγμή της σύλληψης του Τάιγκερ Γουντς - Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Daily Mail

Ωστόσο τα όσα αποτυπώθηκαν στο διάρκειας 98 περίπου λεπτών βίντεο είναι συγκλονιστικά. Ο διάσημος αθλητής φαίνεται να προσπαθεί ανεπιτυχώς να περάσει τα τεστ στα οποία όφειλαν να τον περάσουν οι αστυνομικοί.

Ο Γουντς εντοπίστηκε να κοιμάται στο τιμόνι του αυτοκινήτου του το οποίο έχε σταματήσει σε δρόμο της πόλης Τζούπιτερ. Μόλις ξύπνησε δήλωσε ότι δεν γνώριζε που βρίσκεται ενώ αρχικά ισχυρίστηκε ότι είχε ταξιδέψει μέχρι εκεί από την Καλιφόρνια. Ο τρόπος ομιλίας του ήτα ιδιαίτερα αργός και μπερδεμένος ενώ απέτυχε να περάσει και τις τέσσερις δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκε αν και όπως έδειξε το αλκοτέστ δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ·

Ο 41χρονος όχι μόνο κατέβαλε τεράστια προσπάθεια να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έθεταν, αλλά δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθιος και να προχωρήσει σύμφωνα με τον τρόπο που του υποδείκνυαν οι αστυνομικοί.

Πάντως σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Daily Mail, ο Γουντς ήταν υπό την επήρεια τεσσάρων συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Πλέον, ο αθλητής είναι αντιμέτωπος με έως και έξι μήνες φυλάκισης στη περίπτωση που καταδικαστεί και οφείλει να πληρώσεις 1.000 δολάρια σε πρόστιμα και να καλύψει 50 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Florida police release dashcam video of golfer Tiger Woods, after he was found asleep at the wheel of his car https://t.co/apV5AhzRgF pic.twitter.com/SnLndxhjZb

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τάιγκερ Γουντς γκολφ μεθυσμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ