Μιράντα Ξαφά: Ρήξη με τους θεσμούς σημαίνει χρεοκοπία - iefimerida.gr

Μιράντα Ξαφά: Ρήξη με τους θεσμούς σημαίνει χρεοκοπία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έκανε σημαία το χρέος για να καταστήσει πιο εύπεπτα τα μέτρα που αναγκάστηκε να πάρει για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η Μιράντα Ξαφά πρώην στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.


Είπε πως εάν υπάρξει ρήξη με τους θεσμούς στην ουσία θα έχουμε κηρύξει ανοιχτή χρεοκοπία και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα διακόψει τη χρηματοδότηση προς τις ελληνικές τράπεζες
Τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας τα έχει κάνει θάλασσα και προσπαθεί να βρει μια διαφυγή βλέποντας το ναυάγιο στο Eurogroup.
Είπε πως ο πρωθυπουργός αναζητά πολιτική λύση ενώ υπενθύμισε ότι κάθε φορά που το κάνει αυτό οι ευρωπαίοι ηγέτες των παραπέμπουν στην ευρωζώνη..
Εκτίμησε ότι στο επερχόμενο Eurogroup η Ελληνική κυβέρνηση θα υποχρεωθεί σε υποχώρηση στο θέμα το χρέους λέγοντας ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.
Ευχήθηκε να κλείσει η αξιολόγηση καθώς η ελληνική κυβέρνηση έχει αφήσει ουρές, δεν έχει υλοποιήσει κάποια μέτρα της συμφωνίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιράντα Ξαφά ρήξη θεσμοί Χρεοκοπία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ