Σάρα Εσκενάζυ-Κώστας Μπίγαλης: Η άγνωστη σχέση τους [εικόνα] - iefimerida.gr

Σάρα Εσκενάζυ-Κώστας Μπίγαλης: Η άγνωστη σχέση τους [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις άγνωστες πτυχές της σχέσεις του με την Σάρα Εσκενάζυ από την ομάδα των «Μαχητών» αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης.

Ο Μπίγαλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παίχτρια του Survivor, στην εκπομπή «Όλα καλά» του makedoniatv.

Η αποκάλυψη για τη σχέση τους ήρθε όταν ρωτήθηκε ο Μπιγαλης για τη Σάρα και εκείνος δήλωσε ότι είχαν συνεργαστεί στη θεατρική παράσταση «Εκείνος κι Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά, που σκηνοθετούσε ο πατέρας της παίχτριας του Survivor και γνωστός ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

«Η Σάρα είναι πολύ καλή ηθοποιός. Είναι μια κοπέλα που έχει υπομονή στη δουλειά και είναι και επαγγελματίας. Ήταν μια πολύ καλή συνεργασία» είπε.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι επαγγελματικά χρησιμοποιούσε το επώνυμο “Αυγερινού” και όχι Εσκενάζυ, όπως φαίνεται και από την αφίσα της Παράστασης.

«Το επώνυμο Αυγερινού το διάλεξε εκείνη, καλλιτεχνικό, γιατί δεν θέλει να θεωρούν ότι υπάρχει κάποια σχέση με τον πατέρα της, που τη βοηθάει, γιατί η Σάρα είναι τελείως ανεξάρτητη», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπίγαλης.

Σάρα Εσκενάζυ-Κώστας Μπίγαλης: Η άγνωστη σχέση τους [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor ΣΑΡΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ Κώστας Μπίγαλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ