Εφτασε στα Χανιά το C-130 με τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Εφτασε στα Χανιά το C-130 με τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη [εικόνες]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στρατιωτικό αεροσκάφος από την Ελευσίνα έφτασε η σορός του Κων. Μητσοτάκη στα Χανιά, όπου αύριο θα γίνει η ταφή του πρώην πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr η πομπή με τη σορό επί κιλλίβαντος πυροβόλου και αφού άγημα αποδώσει τιμές, θα ακολουθήσει το δρόμο για το Ακρωτήρι και θα καταλήξει στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής Χαλέπας, όπου θα γίνει αγρυπνία. Πριν ξεκινήσει η διαδrομή προς το κοιμητήριο του Αργουλιδέ, όπου ο ίδιος είχε επιλέξει να ταφεί, έχοντας επιμεληθεί τον τάφο του, θα ψαλλεί τρισάγιο.

Η εξόδιος ακολουθία του Κων. Μητσοτάκη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού, σύσσωμης της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας και πλήθος κόσμου.

Εφτασε στα Χανιά το C-130 με τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Εφτασε στα Χανιά το C-130 με τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κηδεία C130 Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ