Αυστραλός πολιτικός «έκλεψε» το λόγο του από ταινία! - iefimerida.gr

Αυστραλός πολιτικός «έκλεψε» το λόγο του από ταινία!

Μάικλ Ντάγκλας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο περισσότερο από όσο θα έπρεπε εμπνεύστηκε από το σινεμά ο Αυστραλός υπουργός Μεταφορών, Άντονι Άλμπανιζ, καθώς ο λόγος που έβγαλε για να κριτικάρει τον αρχηγό της αντιπολίτευσης, ήταν σχεδόν ίδιος με αυτόν του Μάικλ Ντάγκλας στην ταινία του 1995 «Ο έρωτας του προέδρου».

«Στην Αυστραλία έχουμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρές προκλήσεις και χρειαζόμαστε σοβαρούς ανθρώπους για να το κάνουμε. Δυστυχώς, ο Τόνι Άμποτ (πρόεδρος του αντίπαλου κόμματος), δεν ενδιαφέρεται στο παραμικρό να βελτιώσει το ο,τιδήποτε. Τον ενδιαφέρουν μόνο δύο πράγματα: Να φοβίσει τους Αυστραλούς για τις αλλαγές που έρχονται και μετά να τους δείξει ποιον να κατηγορήσουν», είπε περίπου ο Άλμπανιζ.

«Έχουμε σοβαρά προβλήματα να λύσουμε και χρειαζόμαστε σοβαρούς ανθρώπους για να το κάνουμε. Και όποιο και να είναι το πρόβλημά σας, σας εγγυώμαι ότι ο Μπομπ Ράμσον (Ρίτσαρντ Ντρέιφους), δεν ενδιαφέρεται στο παραμικρό να το λύσει. Τον ενδιαφέρουν μόνο δύο πράγματα: Να σας φοβίσει για τις αλλαγές που έρχονται και μετά να σας δείξει ποιον να κατηγορήσετε», λέει ο Μάικλ Ντάγκλας στην ταινία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ