Εξαφάνισε τη λιπαρότητα πάνω από τα μάτια -Ποτέ ξανά γυαλάδες στη σκιά - iefimerida.gr

Εξαφάνισε τη λιπαρότητα πάνω από τα μάτια -Ποτέ ξανά γυαλάδες στη σκιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τελευταία το natural look να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην καθημερινή σας περιποίηση και να έχει υιοθετηθεί ως τάση στο χώρο της ομορφιάς, όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την απίστευτη γοητεία του smokey -eye, που κάνει το βλέμμα πιο θηλυκό από ποτέ χαρίζοντας του παράλληλα μια δόση μυστηρίου.

Είτε στην πιο «ελαφριά» εκδοχή του κατά το πρωινό μακιγιάζ, είτε στην πιο dark του πλευρά κατά τις βραδινές εξόδους, όλες έχουμε πειραματιστεί με αυτό, αλλά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να φεύγουμε με το τέλειο smokey μακιγιάζ από το σπίτι και αυτό στην πορεία να αλλοιώνεται και σχεδόν να εξαφανίζεται.

Ο ένοχος; Η λιπαρότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή των ματιών και πιο συγκεκριμένα, στο «καπάκι» τους ή αλλιώς στο άνω κινητό βλέφαρο που μπαίνει η μεγαλύτερη ποσότητα της σκιάς ή ακόμη το eyeliner ή το μολύβι ματιών.

Δείτε πώς θα εξαφανίσετε τη λιπαρότητα πάνω από τα μάτια στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λιπαρότητα μακιγιάζ ματιών ομορφιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ