Το ξέσπασμα της Ελένης Βιτάλη: Ο Ρέμος δεν έχει φωνή, η Πάολα τα βγάζει όλα έξω... [βίντεο]

«Απασφάλισε» η Ελένη Βιτάλη εναντίον της ελληνικής λαϊκής σκηνές και εξαπέλυσε πυρά κατά Ρέμου, Πάολας και συναφών τραγουδιστών.

«Δεν μου αρέσει καθόλου η σημερινή λαϊκή σκηνή. Κινδυνεύει να χαθεί τελείως η ελληνική μουσική. Δεν έχει να κάνει καθόλου με τις ρίζες μας. Έχει να κάνει με την εκάστοτε μόδα από όπου κι αν έρχεται από τη Δύση. Είναι μια μίμηση. Πες μου τι σφυρίζεις να σου πω τι ψηφίζεις! Έχει μεγάλη σχέση τι ακούμε», δήλωσε η Ελένη Βιτάλη στους δημοσιογράφους.

Για να γίνει πιο συγκεκριμένη αμέσως μετά: «Θεά από εδώ, θεά από εκεί… Η Πάολα βγάζει τον πισινό της… Βγαίνει ο Λιάνης και μιλάει δύο ώρες για την Πάολα. Πέταξε μια μπαρούφα η κοπέλα, το θέμα είναι γιατί πιανόμαστε από τη μπαρούφα» και συνέχισε: «Βγαίνει ο Ρέμος και τα ρεμάκια του… Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι αλλά κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι, τίποτα δεν είναι! Λέω ότι δεν είναι καλός τραγουδιστής, δεν λέω ότι δεν είναι καλός άνθρωπος», κατέληξε η Ελένη Βιτάλη.

Αυτό το καλοκαίρι είναι μία «Γυναικεία Υπόθεση» με τρεις «μεγάλες κυρίες» του ελληνικού τραγουδιού να ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, έχουν βάλει ως στόχο να μαγέψουν το κοινό και για τις συναυλίες τους αυτές μίλησαν σε παρουσίαση του προγράμματος, απ όπου και τα όσα είπε η Ελένη Βιτάλη.

Οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες ξεκινούν περιοδεία:

H πρεμιέρα τους θα δοθεί 21 Ιουνίου στο «Κατράκειο» της Νίκαιας.

Μετά την Αθήνα οι τρεις ερμηνεύτριες θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Πάτρα (3 Ιουλίου), τη Θεσσαλονίκη (12 Ιουλίου), το Ηράκλειο (17 Ιουλίου), τα Χανιά (19 Ιουλίου), την Αρχαία Ολυμπία (2 Αυγούστου), το Φεστιβάλ Ολύμπου (Αρχαίο θέατρο Δίον, 9 Αυγούστου) και τη Χαλκιδική (Φεστιβάλ Κασσάνδρας, Αμφιθέατρο Σίβηρης, 11 Αυγούστου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Βιτάλη Αντώνης Ρέμος Πάολα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ