Πιέζει για Πέδρο Μάρτινς ο Ολυμπιακός - Ο Πορτογάλος προπονητής είναι ο εκλεκτός για τη νέα σεζόν

Ξανά στην πορτογαλική αγορά στρέφεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, ρίχνει το βάρος των προσπαθειών του πάνω στον Πέδρο Μάρτινς.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με την Γκιμαράες στην Πορτογαλία, δεσμεύεται με συμβόλαιο και η ρήτρα του ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Από τον Ολυμπιακό είναι δεδομένο το ενδιαφέρον και τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record» γίνονται προσπάθειες να λυθεί το συμβόλαιό του, χωρίς να καταβληθεί το ποσό.

Δεν αποκλείεται πάντως και εντός της εβδομάδας, να βρειεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε Μάρτινς και Γκιμαράες, με τον Πορτογάλο να έρχεται σε πλήρη συμφωνία με την ελληνική ομάδα.

Ποιος είναι ο Πέδρο Μάρτινς

Γεννημένος το 1970, ο Πέδρο Μάρτινς πραγματοποίησε μια μέτρια ποδοσφαιρική καριέρα ως αμυντικός μέσος. Την καλύτερη περίοδό του την πέρασε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενώ η μεταγραφή του στην Μποαβίστα δεν είχε τα αποτελέσματα που ο ίδιος περίμενε.

Προπονητικά είναι ανερχόμενος τα τελευταία επτά χρόνια. Η τετραετία στην Μαρίτιμο ήταν αυτή που τον καθιέρωσε εντός συνόρων ενώ ακολούθησε η Ρίο Άβε και από πέρυσι η Γκιμαράες.

Με την τελευταία του ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση, πάνω από την Μπράγκα, παίρνοντας το εισιτήριο για το Europa League της επόμενης σεζόν ενώ έφτασε και μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου όπου τελικά ηττήθηκε από την Μπενφίκα με σκορ 2-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πεδρο μαρτινς γκιμαραες Ολυμπιακός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ