Η Κάντις Σουάνπολ γέννησε και επέστρεψε ακόμη πιο σέξι στα αγγελάκια της Victoria's Secret [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κάντις Σουάνπολ γέννησε και επέστρεψε ακόμη πιο σέξι στα αγγελάκια της Victoria's Secret [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα σούπερ-σέξι βίντεο καλωσόρισε ο οίκος Victoria Secret, την Κάντις Σουάνπολ, η οποία πλέον είναι και πάλι από τα κεντρικά του πρόσωπα.

Η Κάντις είχε κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το μόντελινγκ, μιας και τον περασμένο Οκτώβριο έφερε στον κόσμο τον γλυκύτατο γιο της, αλλά πλέον η ίδια είναι έτοιμη να «κατακτήσει» ξανά τις πασαρέλες.

Η Κάντις Σουάνπολ γέννησε και επέστρεψε ακόμη πιο σέξι στα αγγελάκια της Victoria's Secret [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο οίκος, λοιπόν, την καλωσόρισε με ένα ασπρόμαυρο βίντεο, στο οποίο η ίδια πόζαρε όλο αυτοπεποίθηση και νάζι, φορώντας σέξι εσώρουχα, ενώ το σχόλιο του ήταν απλό και περιεκτικό λέγοντας απλά «Eίναι επίσημο... επέστρεψε».

Η Κάντις Σουάνπολ γέννησε και επέστρεψε ακόμη πιο σέξι στα αγγελάκια της Victoria's Secret [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Και μπορεί να την έχουμε συνηθίσει σε πιο προκλητικές φωτογραφίσεις, αλλά η Κάντις έδειξε τους τελευταίους μήνες την άλλη πλευρά του εαυτού της μέσω των social media, καθώς μοιράστηκε με τους φαν της το ταξίδι της δικής της μητρότητας.

Η Κάντις Σουάνπολ γέννησε και επέστρεψε ακόμη πιο σέξι στα αγγελάκια της Victoria's Secret [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on May 30, 2017 at 11:14am PDT

Ανεβάζοντας φωτογραφίες από την στιγμή που ήταν έγκυος, μέχρι που γέννησε και μετά, η ίδια κέρδισε την συμπάθεια των χρηστών του διαδικτύου και κυρίως των γυναικών, αν και την παράσταση εν τέλει κλέβει κάθε φορά ο γιος της, ο οποίος είναι γλυκύτατος και πανέμορφος.

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on May 12, 2017 at 9:54am PDT

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on Apr 14, 2017 at 6:21pm PDT

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on Feb 17, 2017 at 12:43pm PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάντις Σουάνπολ Victoria Secret Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ