Θλιβερά νέα για την Ολίβια Νιούτον Τζον: Εκανε μετάσταση ο καρκίνος - iefimerida.gr

Θλιβερά νέα για την Ολίβια Νιούτον Τζον: Εκανε μετάσταση ο καρκίνος

Φωτογραφία: Esteban Felix/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία ανάρτησή της στο facebook, η Καναδή τραγουδίστρια και ηθοποιός ανακοίνωσε στους φανς της ότι αναβάλλει την προγραμματισμένη περιοδεία της καθώς ο καρκίνος έκανε ξανά την εμφάνισή του.

«Ο πόνος στην πλάτη που αρχικά την ανάγκασε να αναβάλει το πρώτο μισό της περιοδείας της, αποδείχτηκε πως είναι καρκίνος του μαστού, που παρουσίασε μετάσταση στο ιερό οστό» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η συνέχεια για την 69χρονη Ολίβια Νιούτον Τζον επιβάλλει την άμεση θεραπεία με ακτινοβολίες για την αντιμετώπιση της νόσου. Η ίδια ωστόσο φαίνεται αισιόδοξη, ότι σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερη και θα γιορτάσει τις εμφανίσεις της.

«Αποφάσισα να ακολουθήσω θεραπείες κατόπιν διαβουλεύσεων με τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και την ιατρική ομάδα του κέντρου φροντίδας και έρευνας για τον καρκίνο του μαστού στη Μελβούρνη, της Αυστραλίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

H πρωταγωνίστρια του θρυλικού Grease διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 1992 και από τότε είναι ακτιβίστρια για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Στην ίδια ανάρτηση διευκρινίζεται ακόμα ότι κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, η 69χρονη καλλιτέχνιδα δεν θα παραχωρήσει καμία συνέντευξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολίβια Νιούτον Τζον καρκίνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ