Τηλεδιάσκεψη του Washington Group για την Ελλάδα -Τι συζήτησαν - iefimerida.gr

Τηλεδιάσκεψη του Washington Group για την Ελλάδα -Τι συζήτησαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις εναλλακτικές για να αρθεί το αδιέξοδο με την Ελλάδα συζήτησαν οι δανειστές και οι υπουργοί οικονομικών των ισχυρών της ευρωζώνης χωρίς την... ίδια την Ελλάδα.

Στην πρώτη τηλεδιάσκεψη του άτυπου οργάνου του Washington Group, μετά το Eurogroup της 22ας Μαΐου, έγινε προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές μεταξύ των θεσμών σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Η τηλεδιάσκεψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάστηκε το ενδεχόμενο βελτίωσης του πλαισίου συμφωνίας με στόχο να περιλαμβάνει και μία θετική δήλωση για το ελληνικό χρέος από το ΔΝΤ, που εκτιμάται ότι θα διευκολύνει την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

Το θέμα αυτό αναμένεται να τεθεί αύριο επί τάπητος και στο επίκεντρο του συνεδρίου του Economist στη Φρανκφούρτη.

Εκεί θα τοποθετηθούν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιάννης Στουρνάρας, ενώ θα μιλήσει και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ, Μπενουά Κερέ, και οι επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών Ντεκλάν Κοστέλο και Νικόλα Τζιαμαρόλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Washington Group τηλεδιάσκεψη Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ