«Τα παιδιά μου δεν ήταν μόνα τους στο σπίτι, τα πρόσεχε ο Θεός» - iefimerida.gr

«Τα παιδιά μου δεν ήταν μόνα τους στο σπίτι, τα πρόσεχε ο Θεός»

Θεός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υποψήφιος για το βραβείο του πιο υπεύθυνου πατέρα θα έπρεπε να είναι ένας άντρας, ο οποίος ενώ ήταν σε μπαρ μικρής πόλης στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ και μεθοκοπούσε, είχε αφήσει τα τρία παιδιά του μόνα του στο σπίτι, να τα προσέχει ο...Θεός.

Η ιδιοκτήτρια του μπαρ κάλεσε την αστυνομία, επειδή ένας άντρας είχε μεθύσει και είχε ανάρμοστη συμπεριφορά. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο 32χρονος άντρας πήγε στη Jaguar που είχε παρκαρισμένη έξω από το μαγαζί, πήρε ένα λοστό και επιχείρησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

Όταν όμως έφτασε στο τμήμα, τους είπε ότι έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι του, γιατί τα τρία παιδιά του ηλικίας 1, 3 και 6 ετών ήταν μόνα τους, «με μόνο φύλακα το Θεό». Τελικά, οι αστυνομικοί δεν τον άφησαν ελεύθερο, ενώ τα παιδιά δόθηκαν στην Πρόνοια, μέχρι να δικαστεί ο 32χρονος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ