Παναθηναϊκός: Ζήτησε να μην παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Μολέδο - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Ζήτησε να μην παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Μολέδο

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία πολύ σημαντική απώλεια θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη, για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, αφού ο Ροντρίγκο Μολέδο θα μείνει στην Αθήνα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟ ζήτησε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον αφήσει εκτός αποστολής για το φινάλε των πλέι οφ της Super League, επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει η ενημέρωση που δόθηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Το πιθανότερο είναι ότι συνδέεται με τη σιγουριά της Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του Μολέδο και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Είναι φανερό πως ο Βραζιλιάνος στόπερ θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, παρά τη διάθεση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» να τον κρατήσουν.

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ της ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε, έγραψε στο Twitter ότι η Ιντερνασιονάλ θα ανακοινώσει την απόκτηση του 29χρονου στόπερ με το άνοιγμα της θερινής μεταγραφικής περιόδου, εννοώντας, φυσικά, ότι απομένουν οι λεπτομέρειες, προκειμένου να γυρίσει ο παίκτης στην «Ίντερ». Αλλά και άλλα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες!

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό δηλώνουν άγνοια για όλα αυτά και επαναλαμβάνουν πως, για να φύγει ο Μολέδο, θα πρέπει να ικανοποιηθούν στο ακέραιο οι οικονομικές απαιτήσεις του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μολεδο ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ