Η συνάντηση Βαλτινού - Μίκη Θεοδωράκη για την παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η συνάντηση Βαλτινού - Μίκη Θεοδωράκη για την παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελευταίες «πινελιές» για τη θεατρική παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς» που θα παρουσιαστεί ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Η παράσταση βασίζεται στο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη και θα παρουσιαστεί με την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.

Εργο σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, διασκευή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και με πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Βαλτινό.

Εν όψει των προβών για τις καλοκαιρινές παραστάσεις πληθαίνουν και οι συναντήσεις του Γρηγόρη Βαλτινού, που θα ενσαρκώσει τον Αλέξη Ζορμπά, με τον συνθέτη του έργου Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Μίκης Θεοδωράκης βοηθά με τις αφηγήσεις του τον Γρηγόρη Βαλτινό στη διαχείριση του ρόλου του εμβληματικού ήρωα του μυθιστορήματος του Καζαντζάκη.

Οι δύο άντρες συνδέονται με βαθιά φιλία, εδώ και χρόνια, ενώ έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, οταν ο Γρηγόρης Βαλτινός ενσάρκωσε το ρόλο του πατέρα του Μίκη Θεοδωράκη, τέσσερα χρόνια πριν στο Θέατρο Badminton, στο γνωστό βιογραφικό έργο του μεγάλου συνθέτη «Ποιος τη ζωή μου».

Η συνάντηση Βαλτινού - Μίκη Θεοδωράκη για την παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς» [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Στις φωτογραφίες ο πρωταγωνιστής με τον συνθέτη σε ακόμα μία πρόσφατη συνάντηση τους.

Η συνάντηση Βαλτινού - Μίκη Θεοδωράκη για την παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς» [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η παράσταση θα ανέβει το φετινό καλοκαίρι από τις θεατρικές επιχειρήσεις «Αφοί Τάγαρη» και θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ