Survivor: Οι Μαχητές διέλυσαν τους Διάσημους - Σπα, κοκτέιλ και αγώνισμα ασυλίας απόψε [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Οι Μαχητές διέλυσαν τους Διάσημους - Σπα, κοκτέιλ και αγώνισμα ασυλίας απόψε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μέρες περνούν και επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο ορισμένους παίκτες στο Survivor. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο τελευταίο επεισόδιο όπου οι «Διάσημοι» δεν κατάφεραν να κοντράρουν τους «Μαχητές», με τους τελευταίους να φτάνουν σε μια εύκολη νίκη.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες παραμένει έντονο. Η ένσταση της προηγούμενης εβδομάδας από τον Μάριο, η οποία προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Αγγελόπουλου φαίνεται πως έχει επηρεάσει αρκετά τους παίκτες των δύο ομάδων, με την Ευριδίκη Βαλαβάνη να είναι η μοναδική που κρατά χαμηλούς τόνους.

Αυτήν φώναξαν μάλιστα οι «Μαχητές» για να τις προσφέρουν πιτάκια όμως οι συμπαίκτες της μεταξύ σοβαρού και αστείου της ζήτησαν να μην πατήσει το πόδι της ξανά στην άλλη πλευρά της παραλίας.

Το προηγούμενο βράδυ ήταν ίσως η πρώτη φορά που βρέθηκαν όλοι μαζί και ο λόγος ήταν το τσίμπημα του μαύρου σκορπιού στον Γιάννη Σπαλιάρα.

Στο αγώνισμα, οι Χρανιώτης, Μπο και Κοκκινάκης δεν είχαν καλή απόδοση ενώ υστέρησε αρκετά και ο Ντάνος, με τους «Μαχητές» να φτάνουν σε μια εύκολη νίκη με σκορ 10-5 και να απολαμβάνουν μια βραδιά σε σπα, με κοκτέιλ και πλούσιο φαγητό.

Πάντως παρά τις προσπάθειες της Ευριδίκης, οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες δύσκολα θα γίνουν όπως πριν.

Σήμερα μάλιστα, η ένταση αναμένεται να κορυφωθεί αφού ακολουθεί μετά από αρκετό καιρό αγώνισμα ασυλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor ασυλία μαχητές διάσημοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ