Κενό ασφαλείας στη Βουλή -Πώς πέρασε τον έλεγχο ο τρομοφάκελος που έστειλαν στον Λουκά Παπαδήμο - iefimerida.gr

Κενό ασφαλείας στη Βουλή -Πώς πέρασε τον έλεγχο ο τρομοφάκελος που έστειλαν στον Λουκά Παπαδήμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο αλαλούμ επικρατεί ακόμα με το πώς πέρασε από τον έλεγχο των Αρχών ο τρομοφάκελος που έστειλαν στον Λουκά Παπαδήμο.

Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας όταν επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον πρώην πρωθυπουργό, «κενό ασφαλείας υπάρχει και θα κοιτάξουμε να καλυφθεί». Την ίδια ώρα, υπάρχουν αντικρουόμενοι και αντιφατικοί ισχυρισμοί στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τον έλεγχο ή μη του εκρηκτικού φακέλου από τα μηχανήματα του Κοινοβουλίου.

Στο πεδίο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων στην προσπάθεια ανασύστασης των υπολειμμάτων του εκρηκτικού φακέλου, διαπιστώθηκε ότι η πυροτεχνική ύλη και ο μηχανισμός πυροδότησης ήταν τοποθετημένα μέσα σε μια ιδιοκατασκευή από σκληρό χαρτόνι, οι άκρες του οποίου είχαν κολληθεί με σελοτέιπ, στοιχεία που καθιστούσαν ακόμη πιο εύκολο τον εντοπισμό από τα μηχανήματα ελέγχου σε περίπτωση καλής ανθρώπινης παρατήρησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ