Λύγισαν φίλοι και εχθροί - 70.000 άνθρωποι έκλαιγαν στο «αντίο» του Φραντσέσκο Τότι [βίντεο] - iefimerida.gr

Λύγισαν φίλοι και εχθροί - 70.000 άνθρωποι έκλαιγαν στο «αντίο» του Φραντσέσκο Τότι [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν η στιγμή που η ποδοσφαιρική Ρώμη έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές της. Καμία κατάκτηση πρωταθλήματος, Champions League, Κυπέλλου δεν θα μπορούσε να γεννήσει τόσα συναισθήματα όσα το «αντίο» του Φραντσέσκο Τότι στην ομάδα της καρδιάς του, την Ρόμα.

70.000 φίλοι της Ρόμα, οπαδοί του ποδοσφαίρου, βρέθηκαν στο Ολύμπικο προκειμένου να χειροκροτήσουν τον Φραντσέσκο Τότι. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Τζένοα, όπου οι «τζιαλορόσι» πήραν τη νίκη με σκορ 3-2 και το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, ξεκίνησε το αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Με την μουσική να προκαλεί έντονα συναισθήματα, ο Φραντσέσκο Τότι μπήκε στο στάδιο, όπου τον περίμεναν 70.000 καλεσμένοι, συμπαίκτες και φυσικά η οικογένειά του.

Χρειάζεται περισσότερο από μισή ώρα για να περάσει μπροστά απ' όλους τους οπαδούς. Με δάκρυα στα μάτια και τα παιδιά του αγκαλιά, σταματούσε κάθε δέκα μέτρα για να πάρει μια ανάσα από την έντονη συγκίνηση.

Ο κόσμος στις κερκίδες έκλαιγε γνωρίζοντας πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον έβλεπε με τη φανέλα της Ρόμα, μετά από 25 ποδοσφαιρικές σεζόν. Από τις 28 Μαρτίου του 1993, είχε φτάσει η 28η Μαΐου του 2017...

Όταν μάλιστα ήρθε η ώρα του αποχαιρετιστήριου λόγου, οι στιγμές που έζησε το «Ολύμπικο» ήταν συγκλονιστικές για τον μοναδικό αρχηγό της Ρόμα, τον Φραντσέσκο Τότι!

Λύγισαν φίλοι και εχθροί - 70.000 άνθρωποι έκλαιγαν στο «αντίο» του Φραντσέσκο Τότι [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Λύγισαν φίλοι και εχθροί - 70.000 άνθρωποι έκλαιγαν στο «αντίο» του Φραντσέσκο Τότι [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Λύγισαν φίλοι και εχθροί - 70.000 άνθρωποι έκλαιγαν στο «αντίο» του Φραντσέσκο Τότι [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φραντσέσκο Τότι Ρομά ολυμπικο Ρώμη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ