16χρονος χωρίς δίπλωμα παρέσυρε με το μηχανάκι του παιδί 7 ετών - iefimerida.gr

16χρονος χωρίς δίπλωμα παρέσυρε με το μηχανάκι του παιδί 7 ετών

Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πολλαπλά τραύματα στον θώρακα μεταφέρθηκε ένα επτάχρονο αγόρι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο παρασύρθηκε από μηχανάκι που οδηγούσε ένα 16χρονο παιδί.

Το παιδάκι βρίσκονταν κοντά στο σπίτι του όταν λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα, ένα μηχανάκι που οδηγούσε ένα 16χρονο αγόρι, κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε πάνω του και το χτύπησε.

Περαστικός που είδε το συμβάν κάλεσε το ΕΚΑΒ και αμέσως σήμανε συναγερμός για την ασφαλή μεταφορά του παιδιού στο Νοσοκομείο. Γιατροί που το παρέλαβαν διαπίστωσαν ότι έχει τραυματιστεί στο θώρακα και εκτίμησαν ότι για την καλύτερη αντιμετώπισή του και για προληπτικούς λόγους, θα πρέπει να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η μεταφορά του αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι νωρίς σήμερα το βράδυ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 16χρονος επιβάτης του δικύκλου δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ