Τέσσερις λόγοι να κόψεις τα αναψυκτικά -Ξεκίνα σήμερα - iefimerida.gr

Τέσσερις λόγοι να κόψεις τα αναψυκτικά -Ξεκίνα σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και μόνο στην ανάγνωση του τίτλου ξεροκατάπιατε, μάλλον ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που δυσκολεύεται να ζήσει χωρίς τα αναψυκτικά. Ακόμα κι έτσι να είναι, κάτι μας λέει ότι αφού διαβάσετε το κείμενο θα σάς είναι πιο εύκολο να το πάρετε απόφαση.

Για τους περισσότερους τα αναψυκτικά έχουν μόνιμη θέση στο ψυγείο, αφού είναι η εύκολη λύση όταν θέλουμε να δροσιστούμε κατά τη διάρκεια ή μετά από ένα γεύμα. Μάλιστα πολλοί προτιμούν και τις light εκδοχές τους θεωρώντας ότι είναι πιο healthy επιλογές και ότι με αυτό τον τρόπο δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό τους. Δυστυχώς αυτή η άποψη ελάχιστη σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Η μεγαλύτερη απόδειξη; Όλα όσα αλλάζουν και για την ακρίβεια βελτιώνονται στο σώμα σας, όταν απέχετε ή έστω κάνετε ένα διάλειμμα από αυτά.

Τέσσερις λόγοι για να κόψετε τα αναψυκτικά στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αναψυκτικά γυναίκα Υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ