Παραμένει στην εντατική ο Λουκάς Παπαδήμος -Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν - iefimerida.gr

Παραμένει στην εντατική ο Λουκάς Παπαδήμος -Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ευαγγελισμού» θα παραμείνει ο Λουκάς Παπαδήμος για το επόμενο 24ωρο.

Οι γιατροί διαπίστωσαν, έπειτα από τον χειρουργικό καθαρισμό που έγινε το πρωί της Κυριακής, ότι τα τραύματά του εξελίσσονται ομαλά, ενώ επισήμαναν ότι δεν υπάρχουν επιπλοκές.

Αναλυτικά το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός.

Πραγματοποιήθηκαν αλλαγές τραυμάτων επί κλίνης από την ιατρική ομάδα και διαπιστώθηκε ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων.

Συνεχίζει η νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας χωρίς επιπλοκές, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο».

Η κίνηση που τον έσωσε

Οπως προκύπτει, η πρεσβυωπία του κ. Παπαδήμου τον έσωσε από τα χειρότερα, τη στιγμή της έκρηξης του παγιδευμένου φακέλου μέσα στο αυτοκίνητό του. Οταν πήγε να ανοίξει το πακέτο, το απομάκρυνε από το πρόσωπό του, για να μπορεί να δει καλύτερα, λόγω πρεσβυωπίας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, με αποτέλεσμα να εκραγεί ο φάκελος κοντά στα πόδια του.

Εστάλη από το Κολωνάκι, από εικονικό πρόσωπο

Ο φάκελος, σύμφωνα με πληροφορίες, περιείχε βιβλίο για τη σφαγή του Διστόμου. Εστάλη από διεύθυνση στο Κολωνάκι, ενώ ο αποστολέας ήταν εικονικό πρόσωπο. Η αστυνομία εκτιμά ότι την ίδια πρακτική είχαν χρησιμοποιήσει οι Πυρήνες της Φωτιάς στο παγιδευμένο πακέτο που είχαν στείλει στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τον Μάρτιο.

Η διαδρομή του φακέλου

Σε ό,τι αφορά τη διαδρομή του φακέλου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κάμερες έχουν καταγράψει τον αρχιφύλακα συνοδό ασφαλείας του πρώην πρωθυπουργού, να πηγαίνει στη Βουλή με τέσσερις φακέλους, προκειμένου να ελεγχθούν στα μηχανήματα X-ray, επιβεβαιώνοντας την κατάθεσή του.

Ομως, κύκλοι της Βουλής και το Σάββατο επέμειναν ότι ο έλεγχος του τρομοδέματος δεν έγινε από το κοινοβούλιο, σημειώνοντας ότι ακόμη κι αν οι κάμερες δείχνουν τον συγκεκριμένο συνοδό ασφαλείας, δεν υπάρχει πλάνο που να δείχνει το συγκεκριμένο δέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ